Stigla je “Atlantida” Zembe Latife!

Napisao/la on 26/02/2024

Zembo Latifa nakon kratke pauze ponovo izlazi sa prvim singlom u ovoj godini.

Pjesma “Atlantida” u sebi nosi prepoznatljiv Zembin pop zvuk koji se u ovoj pjesmi dodatno isprepliće sa elementrma trapa i synthwave-a.

Ova pjesma će vas možda vratiti u neke sjetnije ljubavne dane, ali istovremeno natjerati i da zaplešete uz ritam koji odlično odgovara ovoj pred proljetnoj vibri.

Atlantida je pjesma koju sam malo po malo gradio, mjenjao i preslagivao još od završetka mog prvog albuma “Venera”. Oduvijek mi je bila želja da je što prije završim i izbacim, ali očito je svemir htio da se to desi tek sad. Puno radimo i imamo dosta novih pjesama koje jedva čekam da čujete. Plan je da ih ubrzo napravimo dovoljno da napokon možemo izbaciti i drugi album…strpite se još malo :“, rekao je Zembo.

Za tekst je zaslužan Zembo Latifa, a produkciju, aranžman mix/master pjesme potpisuju producenti iz Kaleido Musica Borna Ledić, Marin Benja i Franko Štrbac.

Pjesmu prati i video spot/visualiser u kojem glavnu ulogu ima mlada Iva Komesar, a spot je snimao i montirao Tibor Kreč iz TDKM kolektiva.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background