Stela Rade predstavlja ‘Nije kasno’ – treći singl s nadolazećeg EP-a

Napisao/la on 18/10/2023

Stela Rade, talentirana glazbenica koja je nedavno izbacila uspješne singlove “Briga me” i “Spasi nas”, sada se vraća s trećim singlom pod nazivom “Nije kasno”. Ovaj singl, koji je dio njenog nadolazećeg EP-a, je najdinamičniji singl kojega nam je Stela predstavila..

Sama kaže kako je ovo: “možda najkomercijalniji singli dosad. Zapravo, ne. Ne znam više što je komercijalno. Kako god, ovaj singl je najveseliji i najbezbrižniji dosad.

Iza Steline glazbe stoji Aquarius Records koja podržava rad inovativnih glazbenih talenata, a glazba Stele Rade, čiji je glazbeni izričaj emotivan i iskren, savršeno se uklapa u njihov portfolio umjetnika.

U razgovoru o izlasku trećeg singla, Stela ističe da joj je cilj “podsjetiti ljude da se trebaju više zabavljati i manje ozbiljno shvaćati život”.

Objavu singla prati i upečatljiv video spot o kojem je Stela izjavila:

Ovo je bilo najbezbrižnije snimanje spota do sada. Nije bilo nekog određenog scenarija, na ekipi i meni je bilo samo da se dobro zabavimo. Food outlet Žabac nam je omogućio noćenje u trgovini i iskoristili smo to maksimalno. Zamislite, vi i vaši najdraži ljudi sami u dućanu i jedete s polica. Mislim da smo uspjeli prenijeti dobru atmosferu i istu tu bezbrižnost na ekran. To mi je bio jedini cilj. Za genijalne kadrove je zaslužan Damjan Maršić, a režiju i postprodukciju spota ponovno potpisuje Mario Podrug.

Stela pruža svojim slušateljima glazbu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a reakcije na njene pjesme su i više nego odlične. Stela se nada da se će njezin novi singl “Nije kasno” pronaći put do onih koji žele uživati u glazbi i osjetiti emociju koju prenosi.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background