Stela Rade donosi još jedan novi singl “Spasi nas”

Napisao/la on 02/10/2023

Stela Rade nam predstavlja drugi singl “Spasi nas” s njezinog nadolazećeg EP albuma, od ukupno četiri singla koje nam sprema. Ovaj put, donosi nam baladu koja ima posebno značenje za nju, ali o kojoj ne želi otkriti previše detalja. Uz tajanstvenost koja okružuje pjesmu, Stela nas potiče da pronađemo vlastite emocije u njoj: “Ova pjesma je nastala u posebnom trenutku mog života, ali odlučila sam zadržati tajnu oko njezine točne priče. Želim da svatko pronađe svoje osobno značenje u njoj.”

Kao i za prošli singl “Briga me”, Stela je autorica i ovog singla, a glazbu potpisuje Fran Šokić – čineći već uigrani tim za Stelin stvaralački proces. Produkciju i aranžman potpisuje Ivan Pešut, koji kaže kako mu je bilo najzanimljivilje: “spojiti Stelin zvuk harmonike s orkestralnim aranžmanom kako bi stvorili spoj koji je zanimljiv i poseban, tako da kad biste izdvojili jedan od tih elemenata, izgubili čaroliju koja ga čini jedinstvenim.”

Produkciju i direkciju spota potpisuju Filip Gržinčič i Slađana Gržinčić, a Stela je prošla kroz vrlo izazovan proces snimanja spota za ovu pjesmu, posebno zbog intimnih scena koje su uključene. Ovo je bilo njeno prvo iskustvo kao glumice, a radila je s glavnim glumcem Lukom, kojeg je upoznala tek dan prije snimanja. Unatoč početnom izazovu, Stela naglašava pozitivnu energiju na setu: “Svi smo osjećali kao da ovo radimo već godinama, a ključ je bio u emociji koju pjesma nosi. Snimanje je bilo izlazak iz zone komfora, ali jedno od najljepših iskustava u mom životu.”

Kada je riječ o omiljenoj pjesmi na EP albumu, Stela priznaje da je teško izabrati jednu: “Svaka pjesma ima svoju posebnu emociju i priču koja je vezana uz nju, pa je teško izabrati omiljenu.” Nakon balada i ljubavnih priča, Stela nas potiče da se pripremimo za nešto novo i razigrano u idućoj pjesmi na EP albumu. Stela Rade ne prestaje iznenađivati svojom kreativnošću i iskrenošću, a njezin nadolazeći album obećava da će donijeti glazbene inovacije i duboku emotivnu povezanost s publikom.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background