Stefany donosi snažnu poruku s novom pjesmom “Ona”

Napisao/la on 18/03/2024

Stefany će na Zagrebačkom festivalu nastupiti s pjesmom “Ona”, za koju kaže da “predstavlja jednu moćniju, samouvjerenu i drugačiju Stefany kojoj se otkad je počela vjerovati u sebe i svoje vrijednosti  događaju najbolje stvari”. Autor glazbe i tekst je Nenad Ninčević, dok aranžman potpisuje Mihovil Šoštarić Lockroom.

Jedna od ključnih tema kojom se Stefany bavi u ovoj pjesmi je prevarena žena: “‘Ona’ je pjesma koja donosi potpuno nešto novo i drugačije od mene. To je jedna energična, dinamična i snažna pjesma. Volim kad glazba ima smisao i poruku, pa je tako i s ovom pjesmom, koja pjeva o prevarenoj ženi. Tema je to o kojoj razgovaramo samo s najboljim prijateljima i zbog koje mnoge od nas izgube samopouzdanje i vjeru u sebe, a ne bi trebale.”

Pjesma slavi snagu žene i nosi dublju poruku o samopouzdanju. “Zato ja u ovoj pjesmi pjevam o ženi koja nakon svega vjeruje u sebe, u svoje kvalitete i ništa ju ne može poljuljati da korača hrabro naprijed”, dodaje Stefany.

“Ona” poziva publiku da se prepusti emotivnom putovanju kroz snažne note i inspirativne stihove, a dostupna na svim digitalnim platformama.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background