Spremni za nešto “Totalno drugačije”? Upoznajte Hipervezu!

Napisao/la on 18/11/2021

Hiperveza je novo ime na domaćoj glazbenoj sceni, a njihov prvi singl  je nešto sasvim “Totalno drugačije”!

Hiperveza je bend nastao jedne ljetne noći pune fuzije jakih osjećaja 2019. godine. Nastankom prvog singla “Totalno drugačije” bend je dobio svoje ime Hiperveza što u prijevodu znači prijenos osjećaja koji nas vodi s jednog mjesta kroz vrijeme na totalno drugo mjesto te ritma koji vodi u nešto totalno drugačije…

Hiperveza je kada imamo jednu zamisao i to ispadne potpuno drugačije nego što smo zamislili, bolje od očekivanog. Može se definirati na više načina npr. za ljubav koja je pronađena, za obitelj koja je obnovljena, za ljude koji su se ponovno pronašli, za uspjeh prema poslovnom vrhu.”, otkrio je bend koji će imena članova za sada čuvati  skrivenima jer kako kažu – oni su Hiperveza.

“Totalno drugačije” je inspirativna pjesma puna osjećaja nade i veselja  da ako nešto dovoljno želimo da to možemo I ostvariti. Hiperveza je fuzija osjećaja u ritmu dance-a,elektronike i popa, s nadom u bolje sutra!

Pjesmu “Totalno drugačije” prati i totalno drugačiji video spot:

Spot je nastao tako da smo pronalazili ljude koji su bili spremni pokazati svoju drugačiju stranu putem plesa i iz prvog take-a, tako da bude iskreno. Bilo je zanimljivo i veselo snimati ljude u tom svjetlu , ljude koji čuju pjesmu prvi put i daju svoj pečat putem plesa.  Želimo se zahvaliti svim svojim prijateljima i rodbini koji su sudjelovali na našem prvom singlu i time ga učinili posebnim .

Izdvojili bi jednu anegdotu, a to je da se u isto vrijeme i na istom mjestu snimao još jedan spot za nekog novog izvođača koji je bio maskiran , tako da je to mjesto na kraju izgledalo veoma smiješno zbog našeg pjevanja i plesanja i njihovog zamaskiranog repanja.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background