Snažna priča Tea Grčića o ljubavi, strasti i privrženosti u kojoj ćete uživati!

Napisao/la on 12/06/2020

Prvim pojavljivanjem ostavio je neizbrisive tragove i najavio kako od njega možemo očekivati velike stvari. Teo Grčić nakon singla prvijenca ‘Tragovi‘, predstavlja novu pjesmu i video spot ‘Čuvam te‘.

Za emotivnu baladu ‘Tragovi’ i izlazak pod svjetla reflektora, okupio je respektabilnu autorsku ekipu Uršulu Tolj i Marka Tomasovića, a sada se Teo predstavlja i kao kantautor, zaslužan za glazbu i tekst ‘Čuvam te‘. Završni pečat na aranžman i produkciju dao je Hrvoje Domazet.

Čuvam te‘ prati i vizualno dojmljiv video spot, za koji je ponovno zaslužan vatroslav Divić, a sniman je na prekrasnim predjelima Cetine i Šestanovca u splitskom zaleđu.

‘Za razliku od balada u kojima zaista uživam i koje čekaju da vas dotaknu na jedan drukčiji način, kroz ovu sam skladbu napravio nešto potpuno suprotno, energičnu i snažnu pjesmu tamnijeg zvuka, kojem sam sklon. U isto vrijeme to je jako pozitivna pjesma o vrtlogu snage, strasti i privrženosti, kroz dubinu ljubavi koju jedan muškarac osjeća prema ženi.

Nadam se da će baš ova pjesma postati ljudima jedan poseban način za iskazati ono što osjećaju prema nekom drugom, jedan impuls energije i inspiracije ako na svom putu ponekad padnu ili izgube snagu. Vjerujem da ćete istinski uživati i osjetiti ovu pjesmu, jer sam je stvarao sa posebnom strašću.’, poručio je Teo.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background