SIGRID predstavlja singl „Don’t Feel Like Crying“

Napisao/la on 24/01/2019

Norveška pop senzacija Sigrid svojom jedinstvenošću svakim danom plijeni sve više pažnje. Ovog je puta to učinila najnovijom pjesmom „Don’t Feel Like Crying“, te je najavila debitantski album „Sucker Punch“ kojeg možemo očekivati 8. ožujka ove godine.

Pjevačica je na „Don’t Feel Like Crying“ radila s prvoklasnim glazbenim timom, na čijem se čelu našao cijenjeni producent Oscar Holter (Katy Perry, P!nk, Taylor Swift). Kao što naslov sugerira, pjesma govori o zdravom oporavku od završetka ljubavne veze – „Prekid veze donosi bol, a ta bol je na sebi jedinstven način profinjena“ istaknula je mlada Norvežanka.

Ono što Sigrid čini posebnom glazbenicom unutar pop žanra njena je buntovnost koju s neizmjernom lakoćom pretače u vlastite pjesme, a to je pokazala hitovima „Don’t Kill My Vibe“, „Strangers“, Sucker Punch“ i hvaljenim EP izdanjem „RAW“. Te su joj uspješnice omogućile nastupe na nekim od najprestižnijih događaja u svijetu – Royal Variety Performance i nastup na dodjeli Nobelove nagrade za mir.

Sigrid Solbakk Raabe rođena je 1996. godine u Norveškoj. Glazbenu je karijeru započela 2013. debitantskim singlom „Sun“, kojim je započela međunarodnu karijeru. Iako još uvijek nije objavila studijsko izdanje, nastupala je na popularnim festivalima kao što su Reading, Glastonbury i Coachella. Svojim talentom i predanošću osvojila je i prvo mjesto prestižne BBC Sound of 2018 ankete u kojoj su sudjelovali glazbeni kritičari. Broj streamova još je jedan od brojnih pokazatelja njene popularnosti – naime, pjevačica je do sad skupila više od 400 milijuna slušanja.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background