“SHOT & WINE” Sean Paula

Napisao/la on 24/01/2019

Sretni smo što je petak jer to znači da već danas možemo na najbližem podiju zaplesati uz novi singl legende dancehall glazbe. Popularni Sean Paul udružio je snage s britanskom repericom Stefflon Don i u svojem prepoznatljivom stilu nastavio dugogodišnji niz klupskih hitova.

Za prvoklasnu produkciju singla zaslužan je kanadski producentski duo Banx & Ranx (Dua Lipa, Jonas Blue, Olly Murs). Pjesmi je prethodio još jedan uspješan hit naziva „Mad Love“, kojeg je supotpisao poznati francuski producent i DJ David Guetta. Za vizualni identitet najnovijeg pjevačevog singla pobrinuo se talentirani Tom Jarrett, koji je svojim kreativnim animacijama stvorio atraktivan lyric video.

Sean Paul jedan je od najprepoznatljivijih glasova pop glazbe, što duguje i svojem istančanom osjećaju za ritam i melodiju. Iako je profesionalnu  glazbenu karijeru započeo prije skoro dva desetljeća, još uvijek je jedan od rijetkih glazbenika kojih se publika ne može zasititi. To potvrđuje i činjenica da nam je upravo on u proteklih nekoliko godina donio neke od najvećih globalnih hitova koji su se neprestano svirali u našim radijskim eterima („Rockabye“, „No Lie“, „Cheap Thrills).

Njegov Grammyjem nagrađen album prvijenac „Dutty Rock“ objavljen je 2002. godine, a na njemu su se našli hitovi „Gimme The Light“ i „Get Busy“. Bio je to samo početak bogate glazbene karijere, koju su kasnije obilježile pjesme poput „Temperature“, „Baby Boy“, „Give It Up To Me“ i „She Doesn’t Mind“. Osim rekordnog broja klupskih hitova, pjevač je skupio i više nego zavidan broj streamova – više od dvije milijarde.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background