Shawn Mendes predstavio novi singl „If I Can’t Have You“!

Napisao/la on 04/05/2019

Nakon što je svojim trećim studijskim albumom pokazao zavidnu razinu glazbene zrelosti, planetarno popularani Shawn Mendes predstavio je novi singl „If I Can’t Have You“, koji će uživo premijerno izvesti na popularnoj američkoj emisiji Saturday Night Live.

„If I Can’t Have You“ prvi je njegov singl otkako je 2018. godine predstavio svoj treći studijski album „Shawn Mendes“, a s talentiranim su pjevačem na pjesmi surađivali Scott Harris (P!nk, Jonas Blue, Naughty Boy“) i Nate Mercereau (Mike Posner, Rhye, Alessia Cara). Za pjesmu je snimljen i videospot, koji je u samo šest sati skupio više od pet milijuna pregleda, a u Hrvatskoj je dospio na YouTube listu najgledanijih videa.

Shawn Mendes kanadski je glazbenik koji je svjetsku slavu stekao zahvaljujući hitovima „There’s Nothing Holding Me Back“ i „Stitches“. Do sad je objavio tri studijska albuma te je svaki od njih dospio na prvo mjesto Billboardove top ljestvice. To ga čini trećim najmlađim solo glazbenikom koji je ostvario taj uspjeh. Među preostalim brojnim postignućima izdvajaju se dvije nominacije za nagradu Grammy i čak osam osvojenih nagrada Juno.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background