Shawn Mendes predstavio ljetnu himnu „Señorita“ ft. Camila Cabello!

Napisao/la on 15/07/2019

Mladi i talentirani Shawn Mendes i Camila Cabello nezaustavljive su pop velesile među čijim se postignućima već nalaze nominacije za nagradu Grammy, višeplatinaste naklade te obaranje streaming rekorda. Na oduševljenje brojnih obožavatelja, ovog su puta predstavili njihovu najnoviju suradnju i ljetnu himnu “Señorita”.

„Señorita“ već od prvog takta osvaja zavodljivim ritmom i melodijama te se u manje od tjedan dana nakon objave našla na prvom mjestu Deezerove ljestvice najslušanijih pjesama u Hrvatskoj. Predstavljen je i službeni spot, koji je skupio više od 66 milijuna pregleda te u Hrvatskoj dospio na prvo mjesto trending liste.

Osim Shawna i Camile, pjesmu supotpisuju Andrew Watt (Justin Bieber, Kygo, Post Malone), Benny Blanco (J. Balvin, Selena Gomez), Ali Tamposi (DJ Snake, Demi Lovato, Kelly Clarkson), Charli XCX (Iggy Azalea, Diplo), Jack Patterson (Jess Glynne, David Guetta) i Cashmere Cat (Major Lazer).

Shawn Mendes kanadski je glazbenik koji je svjetsku slavu stekao zahvaljujući hitovima „There’s Nothing Holding Me Back“ i „Stitches“. Do sad je objavio tri studijska albuma te je svaki od njih dospio na prvo mjesto Billboardove top ljestvice. To ga čini trećim najmlađim solo glazbenikom koji je ostvario taj uspjeh. Među preostalim brojnim postignućima izdvajaju se dvije nominacije za nagradu Grammy te čak osam osvojenih nagrada Juno.

Camila Cabello glazbenu je karijeru započela u popularnoj skupini Fifth Harmony. Svoj je debitantski album „Camila“ predstavila 2018. godine. Album je debitirao na prvom mjestu Billobardove 200 ljestvice, a na njemu se našao hit singl „Havana“, koji je do danas streaman više od milijardu puta. Camila je poznata i po humanitarnom radu te je od prethodne godine imenovana ambasadoricom organizacije Save the Children, jedne od najvažnijih organzacija takve vrste.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background