Selena Gomez objavila novu pjesmu „Lose You To Love Me“!

Napisao/la on 27/10/2019

Na oduševljenje milijuna obožavatelja diljem svijeta, popularna Selena Gomez objavila je povratnički singl naziva „Lose You To Love Me“. Glazbenica je dirljivu pjesmu najavila nizom objava na društvenim mrežama, koje su zajedno skupile više od 50 milijuna lajkova na Instagramu.

„Ova je pjesma inspirirana događajima u mojem životu koji su obilježili razdoblje koje je prošlo od mojeg posljednjeg albuma. Mislim da je nužno dijeliti glazbu sa svijetom, pretežito zato što je put do pronalaska vlastite sreće često popraćen ožiljcima. Nadam se da će ta poruka pomoći onima kojima je potrebna.“, otkrila je Selena. Pjesmu „Lose You To Love Me“ supotpisuju autori nekih od najvećih pop hitova današnjice, Justin Tranter (Lady Gaga, Maroon 5, Britney Spears) te talentirana kantautorica i pjevačica Julia Michaels (Justin Bieber, Ed Sheeran, Linkin Park).

Za singl „Lose You To Love Me“ predstavljen je i službeni videospot, koji je u nekoliko sati nakon objave skupio više od tri milijuna pregleda.

Selena Gomez posljednje je studijsko izdanje, naziva „Revival“, objavila 2015. godine, a na njemu su se našli hitovi „Good For You“, „Same Old Love“ i „Hands to Myself“. Razdoblje nakon objave albuma obilježila je i uspješnim suradnjama s velikim glazbenim imenima među kojima su se našli Benny Blanco i DJ Snake, s kojim je surađivala na globalnom hitu „Taki Taki“. Pjevačica je u lipnju ove godine za vrijeme gostovanja u popularnoj emisiji The Tonight Show with Jimmy Fallon potvrdila da predano radi na njenom nadolazećem studijskom izdanju.

Svestrana je pjevačica u proteklom razdoblju pokazala predanost i aktivnostima izvan glazbe te je bila izvršna producentica nekoliko epizoda popularne Netflixove serije 13 Reasons Why.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background