Sebastian Popović u novoj pjesmi govori o neostvarenoj ljubavi

Napisao/la on 12/05/2022

Zagrebački glazbenik Sebastian Popović objavio je novu pjesmu  “Da l’ se sjetiš ikada“ za koju vjeruje da će nastaviti uspješan niz njezinih prethodnica.

Pjesme koje je do sada objavio odlično su prolazile u radijskom eteru, a tematika ove pjesme ponovno je ljubavna, no ovog puta pjesma govori o mladenačkoj ljubavi koja nikad nije ostvarena.

Mladi par u spotu glume Mia Miškulin i Antonio Marušić i oboje su odlično dočarali emociju koju je Sebastian htio pokazati.

Za ovu lijepu pjesmu je snimljen i video spot u jednom od zagrebačkih kvartova gdje je Sebastian odrastao. Spot je režirao Borna Bevanda, a pogledajte ga na linku:

https://www.youtube.com/watch?v=4aQoSxFes8k

„Nakon puno odbačenih pjesama u procesu pisanja, u glavi je naišla i ova melodija za koju sam se odmah uhvatio i ponijela me da napišem ovakav tekst . U studiju smo odmah znali što trebamo napraviti s njom i u kojem smjeru nas vodi. Siguran sam da će ova pjesma doći srca slušatelja jer i sada kada sam ju poslušao 10000 puta od početne do završne faze snimanja, svaki put me dotakne čim krene. Probudi mi lijepe slike u glavi i zbog ovakvih pjesama sam sretan što je moj život pisanje i stvaranje pjesama.“ – rekao je Sebastian Popović

Sebastian i dalje predano radi na novim pjesmama i najavljuje svoj prvi album koji bi trebao izaći krajem ove godine.

Glazbu i tekst nove pjesme potpisuje Sebastian Popović, a aranžman Marko Matijević Sekul.


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background