Sean Paul i J Balvin udružili snage i predstavili zajednički singl “Contra La Pared”!

Napisao/la on 29/03/2019

Popularni Sean Paul, legenda dancehall glazbe, udružio je snage s J Balvinom –  jednim od najpoznatijih predstavnika reggaeton žanra. Singlom “Contra La Pared” Sean Paul nastavlja dugogodišnji niz klupskih hitova koji osvajaju plesne podije.

Videospot koji prati pjesmu režirao je Andy Hines (Logic, Kali Uchis), a spot je sniman na lokaciji koja je korištena za hit seriju Westworld i film Planet majmuna, te je u tri dana skupio skoro sedam milijuna pregleda.

Sean Paul jedan je od najprepoznatljivijih glasova pop glazbe što duguje i svojem istančanom osjećaju za ritam i melodiju. Iako je profesionalnu glazbenu karijeru započeo prije skoro dva desetljeća, još uvijek je jedan od rijetkih glazbenika kojih se publika ne može zasititi. To potvrđuje i činjenica da nam je upravo on u proteklih nekoliko godina donio neke od najvećih globalnih hitova koji su se neprestano vrtjeli u našim radijskim eterima („Rockabye“, „No Lie“, „Cheap Thrills“).

Njegov Grammyjem nagrađen album prvijenac „Dutty Rock“ objavljen je 2002. godine, a na njemu su se našli hitovi „Gimme The Light“ i „Get Busy“. Bio je to samo početak bogate glazbene karijere koju su kasnije obilježile pjesme poput „Temperature“, „Baby Boy“, „Give It Up To Me“ i „She Doesn’t Mind“. Osim rekordnog broja klupskih hitova, pjevač je skupio i više nego zavidan broj streamova – više od dvije milijarde.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background