Sandro Bastiančić s pjesmom ‘Najljepša’ na Chansonfestu 2023

Napisao/la on 10/11/2023

Riječki kantautor Sandro Bastiančić predstavlja novu pjesmu, baladu ‘Najljepša’ koju će i uživo predstaviti nastupom na ovogodišnjem Međunarodnom festivalu šansone Chansonfest 2023, a koji se održava u Klubu Kazališta Komedija – Kontesa, u četvrtak 09. studenog.

Pjesmu ‘Najljepša’ posvetio je predivnom trenutku trudnoće svoje supruge. U ovoj nježnoj pjesmi prenosi osjećaj očaranosti metamorfozom žena dok u sebi nose novi život. Inspiriran snagom i ljepotom koja proizlazi iz procesa stvaranja novog života, Bastiančić ističe tu posebnu povezanost između majke i nerođenog djeteta.

Stihovima opisuje kako žena sjaji posebnim sjajem tijekom trudnoće, postajući upravo ono što naslov sugerira – Najljepša. On prepoznaje ne samo fizičku ljepotu, već i unutarnju snagu i ljubav koja se razvija tijekom ovog posebnog razdoblja. Pjesma zrači toplinom i nježnošću, oslikavajući intimnost i čuda koja prate stvaranje obitelji.

Bastiančićev talent za pisanje stihova dolazi do izražaja dok uspijeva prenijeti osjećaje radosti, uzbuđenja pred čarolijom rasta novog bića. ‘Najljepša’ nije samo oda ženi u tom trenutku, već i duboko ljudsko iskustvo koje povezuje slušatelje s univerzalnom ljubavlju i divljenjem prema čudu života.

Glazbu i stihove potpisuje Sandro dok mu se u aranžmanu pridružio dugogodišnji suradnik i prijatelj, riječki umjetnik Robert Funčić, također zaslužan i za produkciju. ‘Najljepša’ je i jedna od pjesama koje će se naći na Bastiančićevom drugom kantautorskom albumu najavljenom za 2024. godinu.


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background