‘Samo nek ona sretna je’, glazbeni adut Marka Kutlića za Zagrebački festival!

Napisao/la on 11/01/2020

Glazbenik koji nas je oduševljavao u protekloj 2019., niz uspjeha nastavlja i u prvim danima nove 2020. godine.

Nakon odličnog prvog samostalnog albumaU kapi tvoje ljubavi‘, brojnih priznanja struke i publike, te fenomenalnog zagrebačkog koncerta u prepunoj Tvornici kulture, Marko Kutlić predstavlja svoj glazbeni adut za 67. izdanje Zagrebačkog festivala.

Pjesma ‘Samo nek ona sretna je’, nova je skladba sa albuma prvijenca, a njome se još jednom, osim kao pjevač potvrđuje i kao kantautor. Naime, Marko je zaslužan za glazbu, tekst je osmislio u tandemu sa Aleksandrom Čubrilom, dok je za aranžman i produkciju, zaslužan provjereni dvojac suradnika Igor Ivanović i Marko Vojvodić.

‘Pjesma koja se nalazi na mom prvom solo albumu “U kapi tvoje ljubavi” i s kojom ću se predstaviti na 67. Zagrebačkom festivalu, “Samo nek ona sretna je”, nastala je sredinom prošle godine, a iskopao sam ju iz dubine svoje duše.

Ne bi volio puno pričati o njoj, jer neki dan sam u razgovoru sa dragim prijateljem shvatio da ju njegova majka doživljava na potpuno drugačiji način od moga, na način na koji se čak i meni više sviđa.

Način na koji ja proživljam pjesmu je neki moj, ali svaki ju čovjek može doživjeti na svoj način.Kako je umjetnost lijepa… zar ne?

Tako da ću od sada, pokušati što manje pričati o tome što se događa u mojim pjesmama i pustiti ljudima da ih tumače sami sebi, jer možda je njihov način, pravi.’, istaknuo je ovom prigodom Marko.

Kako uživo zvuči ‘Samo nek ona sretna je’, imat će te prigodu čuti 24. siječnja na 67. izdanju Zagrebačkog festivala.

I ova skladba dokaz je Markovog upornog rada, kako bi bio što bolji i kvalitetniji. Od prve pjesme ‘Srce se spasilo’, preko ‘Usne tvoje’, ‘Sam protiv svih’ , ‘U kapi tvoje ljubavi’, ‘Samo ljubav’, ‘Sreća’ ili fantastičnog dueta sa Nelom ‘U zagrljaju spašeni’, svaka od njih bila je među najizvođenijim u radijskom i televizijskom eteru. Posebna je glazbena priča, ‘U zagrljaju spašeni’ i duet sa Nelom, a riječ je o fenomenalnoj skladbi, koja je od svoje premijere, obilježila prošlu godinu. Spomenuta pjesma jedna je od najdugovječnijih na ovogodišnjim nacionalnim top listama, te ujedno i jedna od najemitiranijih.

Sve navedeno, kao i izuzetno hvaljeni i uspješan zagrebački koncert u ispunjenoj Tvornici kulture, potvrdili su status Marka Kutlića kao jednog od najperspektivnijih pjevača i predvodnika nove glazbene scene.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background