Sam Smith objavio vlastitu interpretaciju disco klasika „I Feel Love“!

Napisao/la on 08/11/2019

Popularni britanski pjevač ove je godine ponovno potvrdio da se uz balade odlično snalazi i u plesnim pjesmama. Nakon što je ove godine oduševio sjajno prihvaćenim singlovima „Dancing With A Stranger“ i „How Do You Sleep?“, Sam je predstavio vlastitu interpretaciju disco klasika „I Feel Love“, pjesme koju u originalu izvodi legendarna Donna Summer.

Produkciju pjevačeve sjajne izvedbe pjesme „I Feel Love“, koja će se naći u blagdanskoj kampanji američkog trgovačkog lanca Target, potpisuje Guy Lawrence (Disclosure). Sam i Disclosure već su ostvarili zapažene suradnje na hitovima „Omen“ i „Latch“, čiji službeni videospotovi na YouTubeu do danas broje više od 450 milijuna pregleda. 

„I Feel Love“ dolazi nakon uspješnog Samovog singla „How Do You Sleep?“, koji je do danas skupio više od 600 milijuna streamova milijardu streamova i postigao platinasti status u 11 zemalja. Još je veći uspjeh ostvario pjevačev hit „Dancing With A Stranger“, koji je snimljen u suradnji sa sve popularnijom Normani. Pjesma je do danas skupila više od milijardu streamova te je postigla platinasti status u 16 zemalja.

Sam Smith debitantski je album „The Lonely Hour“ objavio 2014. godine. Izdanje je do danas prodano u više od 22 milijuna primjeraka. Drugi album „The Thrill Of It All“ predstavio je 2017. godine, a izdanje je debitiralo na prvom mjestu Billboard 200 ljestvice. Potvrdu velikog talenta pjevač je dobio i u obliku brojnih priznanja, među kojima su nagrade Grammy, Oscar i Zlatni globus.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background