R3HAB i Marnik predstavljaju singl “Candyman”!

Napisao/la on 28/01/2021

Za ples u novoj 2021. godini pobrinut će se R3HAB! Za početak godine predstavio je novi singl “Candyman” i donio zarazan ritam svima koji su željni gibanja i pozitivne energije u ovoj godini.

“Jako sam sretan što predstavljam singl ‘Candyman’ zajedno s Marnikom. Veselim se ovoj suradnji još od remixa pjesme ‘All Around The World’ i sviđa mi se što smo ovdje napravili. Ovo je zabavna pjesma za koju se nadamo da će dobro odgovarati i ovoj 2021. godini.” komentirao je R3HAB.

Ovu suradnju komentirao je i Marnik: “Ovo je posebna pjesma za nas jer je direktno povezana s našim najdubljim emocijama i snovima i to na mjestu gdje sve izgleda nevino i čarobno. To je pjesma koja vas želi odvesti na neko drugo mjesto, neko sretno mjesto.”

R3HAB, pravog imena Fadil El Ghoul, svoje mjesto na vrhu dance scene drži poprilično čvrsto. Do sad je imao prilike surađivati s mnogim glazbenim imenima kao što su Afrojack, ZAYN, Pitbull i mnogi drugi. R3HAB se 2018. godine našao na DJ Mag Top 100 ljestvici najboljih DJ-a, a zauzeo je visoko 12 mjesto. Kako tvrdi i on sam, sve pjesme koje predstavlja evoluiraju u odnosu na prethodne. Na njegov zvuk utječe i to s kojim izvođačem surađuje, a eksperimentira u svim glazbenim žanrovima.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background