Psihomodo Pop VAMPIRskim pozdravom zaključuje 2020.!

Napisao/la on 25/01/2021

Neočekivana događanja koja su cijeli svijet preokrenula naglavačke obilježila su ovu, itekako pamtljivu 2020. Srećom, glazba je uvijek bila uz nas i olakšala nošenje sa svim tim nedaćama. Tako su se i naše rokenrol zvijezde Psihomodo Pop, umjesto live svirkama bavili nekim drugim stvarima i za kraj godine nam poklonili odličan spot za singl “Vampir”.

Mračne, puste ulice i skriveni prostori zagrebačkog Gornjeg grada, poslužili su kao idealna kulisa za ekranizaciju šestog singla s albuma “Digitalno nebo”. Redateljskom palicom i ovaj put je dirigirao Radislav Jovanov Gonzo koji već dugi niz godina vizualno oživljava pjesme Psihića.

“Pomoli se sestro, pomoli za moj soj. Jednog dana doć’ će vrag i svima uzet’ će nam kroj.” Definitivno je tako, ali ipak, taj dan još nije došao. 🙂 Razigrani rock’n’roll aranžman, “neozbiljno” opjevana ozbiljna tema i prepoznatljivi glazbeni pečat Psihomoda savršena su kombinacija za ispraćaj 2020.

Za kraj, ali i novi početak, omiljena rokenrol ekipa poručuje: “Hej! Na liniji Dado Gobac. Kakva je bila godina, kužiš, takav je i spot za kraj godine. Pošto smo ove godine svi povampirili, za kraj godine jedan ‘Vampir’. 🙂 Ljubi vas vaš Psihomodo Pop!”

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background