‘PROBUDI SE’ UZ CLONE AGE

Napisao/la on 20/11/2022

Rock bend CLONE AGE objavio je novi singl ‘Probudi se’, koji je ujedno i prvi singl s nadolazećeg istoimenog albuma, koji bi trebao biti objavljen početkom 2023. u izdanju Dallas Recordsa. Nakon odlično prihvaćenog albuma „FUSE” te dolaskom novih članova benda koji upotpunjuju kreativan rad i proširuju zvučne horizonte, Clone Age nastavlja svoj put u jednako čvrstom i energičnom tonu baš kao što smo to dosad imali priliku čuti u njihovom dugogodišnjem radu.

Pjesma ‘Probudi se’ trebala bi nas podsjetiti kako prečesto prihvaćamo unaprijed programirane koncepte života te vjerujemo kako na njih nemamo previše utjecaja. Zarobljeni vlastitom letargijom ili tuđim idejama o ispravnom putu, propuštamo životne prilike koje se često ukažu samo jednom. Potiče nas da uhvatimo i iskoristimo taj trenutak, ovdje i sad, i napravimo taj sljedeći korak…ne sutra, ne drugi put…danas.

Tekst, glazbu i aranžman pjesme potpisuje cijeli bend, a kadrove spota snimio je i režirao Alen Senjan koji se zajedno s Nikolinom Krupec našao u glavnoj ulozi spota.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background