PRLJAVO KAZALIŠTE PREDSTAVLJA NOVI SINGL ‘MAKNI SE’

Napisao/la on 18/08/2023

Nakon uspjeha prvog singla „Stare navike“ i spota u kojemu glavnu ulogu nose Goran Bogdan i Iva Mihalić, Prljavci nastavljaju oduševljavati svoju vjernu publiku te su odlučili izbaciti još jednu novu pjesmu.

Jasenko Houra je prilikom izlaska pjesme „Stare navike“ izjavio: „Pjesma je svojevrsna psihoanaliza. Prije gotovo deset godina puštali smo novu stvar. Uvijek smo tandem Ines Prajo i ja, ali konzultiramo se oko glazbe, teksta, svega… tko god radi na njoj, svaki član benda je neizostavna karika, vjerujte, svaki kotačić u stvaranju je bitan”.

Pjesma je, kako kažu ostali članovi grupe, osvrt na pandemijsko razdoblje, ali i refleksija na sve što se zbiva oko nas.

Makni se“, naziv je za novi singl koji izlazi na digitalnim platformama 15. kolovoza i kojeg možete premijerno čuti na radiju Bravo! u izdanju IDM Music i Houra Grupe.

Tekst pjesme potpisuju Jasenko Houra i Ines Prajo, produkciju pjesme Fedor Boić i aranžman Fedor Boić i Damir Lipošek. Bend radi na novom albumu pod radnim naslovom „Babylon Berlin“ na kojem bi trebalo biti 12 pjesama.


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background