“Pravila igre” kakve do sada još niste čuli

Napisao/la on 12/10/2020

Grupa „Pravila igre“ Vam s ponosom predstavlja svoj novi singl „U hladnoj sobi“. Potpuno drugačija pjesma, romantičnog i sjetnog ugođaja, prikazuje bend u sasvim novom ruhu. Promjenom izričaja “Pravila igre” potvrđuju da su glazbeno sazreli i odrasli. Najava je to novog poglavlja u karijeri i pohoda na regionalnu glazbenu scenu. Pjesmu potpisuju dokazani hit mejkeri Sonja i Miro Buljan. Aranžman i produkcija je zajedničko djelo benda i svima poznatog producenta Nikše Bratoša. Ova snažna ljubavna pjesma u izdanju Gema produkcije prava je jesenska poslastica kojom se nastavlja niz objava uspješnih singlova.  

“Izuzetno smo sretni i ponosni što svojoj vjernoj publici možemo predstaviti našu novi singl za koga i sam autor glazbe Miro Buljan kaže da je jedna od tri najbolje pjesme koje je ikad napisao. Znajući da je Miro Buljan autor brojnih mega hitova koji su obilježili domaću glazbenu scenu, s pravom se nadamo da će pjesma “U hladnoj sobi” naići na izvrstan prijem kod glazbenih urednika i njihovih slušatelja. Naša dva prethodna singla „Samo zbog nje“ i „Usne od šećera“, koji su zasjeli na sam vrh službene nacionalne top liste Hrtop40, pokazuju da se krećemo u pravom smjeru. Potvrda tome će biti i ovaj novi singl od kojeg imamo stvarno velika očekivanja”, rekli su dečki iz benda. 

Spot za pjesmu “U hladnoj sobi” sniman je po najvišim svjetskim standardima pod reda-teljskom palicom Daria Radusina. Filmska animacijska tehnologija i scenografija, najavljuju jedno malo vizualno remek djelo. Premijera spota se očekuje uskoro, kroz desetak dana.

 

“Moramo priznati da je ovo bilo jedno od najzabavnijih snimanja do sada. Na setu smo se osjećali kao da snimamo pravi hollywoodski blockbuster. Radnja spota je u potpunosti filmska. Odlučili smo slom jedne ljubavi prikazati u obliku slikovite metafore. Neopisivo smo uzbuđeni i jedva čekamo premijeru spota, da čujemo reakcije publike”, završili su dečki iz “Pravila igre”. 

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background