Pjesma Baby Lazanje, “Rim Tim Tagi Dim”, prva je u trendingu

Napisao/la on 12/01/2024

Vjerojatno najveće iznenađenje ovogodišnje Dore, Baby Lasagna predstavlja se pjesmom “Rim Tim Tagi Dim”! Nakon premijernog otkrivanja svih pjesama koje se ove godine natječu za Hrvatsku pjesmu za pjesmu Eurovizije, glazbenik je odmah privukao veliku pažnju te se, istaknuvši se preko noći kao je jedan od favorita unatoč tome što je u najveće domaće glazbeno natjecanje ušao kao – rezerva! U međuvremenu je pjesma zaplovila radijskim eterom, paralelno je objavljen službeni video s tekstom pjesme, a odsad je globalno dostupna na svim glazbenim platformama: https://dora.lnk.to/RimTimTagiDim

Pored mnoštva medijskih objava, veliko broj komentara na društvenim mrežama, jedan od favorita eurovizijskih fanova iz cijelog svijeta već sad je, s gotovo 200 000 pregleda na službenom HRT / Dora kanalu, zauzeo prvo mjesto YouTube trendinga u Hrvatskoj. Pjesmu distribuira Universal Music Hrvatska putem Virgin Music Group.

Rim Tim Tagi Dim” Baby Lasagna će prvi puta uživo će predstaviti ove veljače na pozornici Dore.

„Razmišljao sam o odustajanju od glazbe nakon toliko uloženih godina, ali onda se sve dogodilo OVO i nemam riječi koje to mogu opisati. Kako uopće opisati ovako nešto? Zahvaljujem svima koji su ovome svemu dali smisao – koji su lazanji dali sosa“, komentirao je glazbenik te poručio: „Nastup će biti baš kao i pjesma – energičan, smiješan, djetinjast i invazivan.“

Glazbeni projekt Baby Lasagna nastao je iz potrebe tekstopisca da umjesto prema uputama naručitelja stvara glazbu po vlastitom ukusu. Iza imena Baby Lasagna stoji mladi glazbenik Marko Purišić iz Umaga.

Marko svoje dugogodišnje stvaralačko iskustvo koristi za poigravanje različitim žanrovima, a njegov opušteni pristup glazbi ogleda se u humoru i ležernosti tekstova. Koristeći se aranžerskim standardima glazbene industrije, Marko pokušava, za one koji pažljivo slušaju, prenijeti dublju poruku o brigama i problemima svijeta u kojem živimo.

Baby Lasagna publiku će pokušati nasmijati i zabaviti, ali u isto vrijeme skrenuti pozornost na društvene i duhovne izazove pojedinca i društva. Ipak, sve u znaku dobre zabave i bezbrižnog duha.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background