“Peta strana svijeta” nova je pjesma Letećeg odreda koja će se naći na novom albumu

Napisao/la on 25/06/2023

“Peta strana svijeta” novi je ljubavni singl Letećeg odreda, benda koji obogaćuje hrvatsku glazbenu scenu već 30 godina. Glazbu potpisuje Denis Dumančić, a na tekstu je surađivao s poznatim hitmejkerom Fayom. Aranžman su napravili Denis Dumančić i Vedran Baotić.

“Peta strana svijeta” pozitivna je pjesma kojom je bend krenuo u novi pohod na top liste, a s obzirom na svoju radiofoničnost i lijepu poruku, pjesma ima veliki potencijal osvojiti radijske postaje diljem Hrvatske.

Dumančićeve pjesme odražavaju njegova razmišljanja i stav, a kad je riječ o najdražoj i vječnoj temi – ljubavi, inspiracije nikad ne nedostaje.

Pjesmu prati razigrani videospot u produkciji Vedrana Baotića. Režiser videa je Tomislav Pović. Dinamični i veseli kadravi sjajno su nadopunili stihove ove ljubavne pjesme.

Leteći odred naporno radi i na 11. studijskom albumu koji bi bend uskoro trebao objaviti. “Peta strana svijeta” krasit će novi album uz poznate uspješnice “Hodajmo po mjesecu”“Lažeš i kada plačeš” i “Da se ne zaboravi”.
Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background