Pearl Jam objavili novi singl „Dance Of The Clairvoyants“!

Napisao/la on 24/01/2020

Nakon što je legendarni sastav na oduševljenje obožavatelja najavio novi studijski album“Gigaton“, Pearl Jam je objavio potpuno novu pjesmu naziva „Dance Of The Clairvoyants“. Novim će studijskim izdanjem sastav obilježiti tri desetljeća postojanja.

Pjesma „Dance Of The Clairvoyants“ prvi je singl s albuma „Gigaton“, čiju produkciju potpisuju Pearl Jam i Josh Evans (Chris Cornell, Soundgarden). Jedanaesti studijski album legendarnog sastava stiže sedam godina nakon Grammyjem nagrađenog albuma „Ligtning Bolt“, a svjetlo dana ugledat će 27. ožujka.

„Snimanje ovog albuma bilo je dugo putovanje koje su ponekad obilježili mračni i zbunjujući trenuci, ali i situacije u kojima je stvaranje nove glazbe bilo vrlo uzbudljivo. Nastajanje našeg novog izdanja omogućilo mi je da osvijestim kako je ljudima danas potrebna međusobna povezanost“, komentirao je član sastava Mike McCready. 

Osim objave novog albuma, Pearl Jam su najavili i veliku turneju, koja će uključivati i Mađarsku, Nizozemsku, Francusku i Austriju.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background