Pavelova “Naopaka pjesma” za opako dobar ljetni soundtrack!

Napisao/la on 29/06/2023

Ovog puta grupa Pavel ponudila nam je pravi adut za najnoviji ljetni soundtrack. “Naopaka pjesma” predstavljena je sinoć na festivalu Melodije Jadrana, a ujedno je treći singl koji će se naći na novom studijskom albumu, nakon već predstavljenih ‘Dobra stvar’ ‘Everest’. 

“Htjeli smo saznati kako bi zvučala Sophie Ellis Bextor da pjeva jugoslavenski disko pop; nešto funka i zericu fusiona poslije, dobili smo ljetnu pjesmu, a ljeto volimo. Moram pohvaliti našeg producenta Jeru Šešelju koji je uspio postići da naš tradicionalni staroškolski Pavel ovaj put zazvuči nešto modernije.” ‪- opisao je autor Aljoša Šerić glazbeni zaokret u novom singlu, a Tonka se nadovezala:

“Ovo je ‘moj’ tip pjesme, plesna, zabavna, sa sjajnom bas dionicom. Veseli me što Aljoša u meni vidi Sophie, možda zbog slične tetovaže koju obje imamo na ramenu. Veselimo se predstavljanju pjesme na nadolazećim Melodijama Jadrana.”

Trenutno najavljuju koncertne nastupe, na kojima će, uz poznate plesne hitove s dosadašnjih albuma, izvoditi i ovaj najnoviji, a jedan od važnijih nasupa koje nikako ne bi trebalo propustiti svakako je onaj u sklopu Ljeta u MSU, 1.7.2023. u Zagrebu u Muzeju suvremene umjetosti.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background