Paul Weller singlom „Earth Beat“ najavljuje novi album „On Sunset“!

Napisao/la on 20/03/2020

Paul Weller razveselio je obožavatelje objavom novog singla „Earth Beat“, u čijem je kreiranju sudjelovao pjevač Col3trane. Utjecajni je glazbenik navedenom pjesmom najavio novi, petnaesti studijski album naziva „On Sunset“, koji možemo očekivati 12. lipnja ove godine.

„Earth Beat“ donosi plesan R&B groove i oštar gitarski rif, iznad kojih se prostire odlučan i baršunast Col3traneov vokal. Paul je spomenutom pjesmom obožavateljima otkrio dio onog što će se naći na njegovom nadolazećem studijskom albumu „On Sunset“. Izdanje će sadržavati 10 pjesama, a bit će dostupno i u deluxe verziji.

Weller je s radom na njegovom novom albumu započeo nakon remek-djela „True Meanings“, objavljenog 2018. godine. Kako je otkrio, „On Sunset“ će sadržavati različite glazbene elemente, te će se na njemu naći eksperimentalna elektronika, energične pop pjesme i emotivne balade.

Na izdanju „On Sunset“ Weller je surađivao s nizom talentiranih glazbenika, među kojima su se našli Ben Gordelier, Andy Crofts, Steve Cradock, Jim Lea i Mick Talbot. Album je do svoje objave, 12. lipnja.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background