ORVELOV “MANIFEST” SE GLEDA!

Napisao/la on 02/05/2019

Dečki iz grupe Orvel servirali su novi singl “Manifest”, peti po redu s nadolazećeg drugog studijskog albuma pod nazivom “DIV”. Za pjesmu je, kao i za prethodne singlove, snimljen video spot u produkciji studija DIV, a režiju potpisuje frontmen grupe Igor Ilić.

Zagrebački sastav već je odavno poznat na domaćoj indie sceni po elektro pop zvuku karakterističnom za new wave pokret 80-ih, a njihov “Manifest” pjesma je o ljubavi i vezanju, o pomisli na bijeg i njegovoj nemogućnosti nakon što se dvoje veže zauvijek. Autor pjesme je Igor Ilić dok je za aranžman zaslužan Hrvoje Prskalo.

Njihov debitantski album “Dani” objavljen 2015. godine sjajno je primljen od strane publike i struke. U međuvremenu su održali brojne koncerte, a valja napomenuti i kako s novim pjesmama s nadolazećeg spomenuta albuma “DIV” svojom autentičnošću i melodijama pokazuju zašto je Orvel jedan od boljih mladih hrvatskih bendova posljednjih godina koji na novijim pjesmama kombiniraju synth-pop i elektroniku s rock prizvukom.

Album “DIV” u prodaji će se naći u petak, 3. svibnja, a koncertno će biti predstavljen u četvrtak, 2. svibnja u zagrebačkom klubu KSET. Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti po cijeni od 25 kuna u KSET-u i Dirty Old Shopu, dok će na dan koncerta biti 35 kn.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background