OneRepublic predstavio novi singl “Wanted”!

Napisao/la on 12/09/2019

OneRepublic je predstavio novi singl “Wanted”! Ovo je njihov drugi singl ove godine nakon što su u svibnju predstavili singl “Rescue Me”.

Cijela godina je izrazito aktivna za bend; početkom godine najavili su kako rade na novom albumu, da bi u svibnju predstavili singl “Rescue Me”, a sad nam je dostupna i ova pjesma koja najavljuje kakav zvuk od njih možemo očekivati u budućnosti. Osim što su predstavili singl, bend je predstavio i videospot za kojeg režiju potpisuje Christian Lamb (Taylor Swift).

Svoj posljednji album, “Oh My, My”, bend je predstavio 2016. godine, a brojni obožavatelji očekuju nešto novo. Nije tajna da OneRepublic u posljednje vrijeme na svojim društvenim mrežama objavljuju fotografije iz studija te time dodatno bude znatiželju svoje publike. Prije nekoliko dana je za francuski radio NRJ frontmen Ryan Tedder rekao kako vjeruje da će novi album biti predstavljen krajem studenog.

OneRepublic je javnosti postao poznat 2007. godine kad su predstavili svoj debi album „Dreaming Out Loud“. Taj album na sebi je imao i megapopularnu pjesmu „Apologize“ koja je potpuno osvojila srca mnogih širom svijeta, a bendu osigurala i nominaciju za nagradu Grammy. Bilo je sasvim jasno da bend odlučno korača prema vrhu, a to su dodatno dokazali i na drugom albumu „Waking Up“ koji je na sebi imao pjesme poput „All The Right Moves“ i „Good Life“. Sve dotadašnje uspjehe ponovno su okrunili pjesmom „Counting Stars“ s trećeg albuma „Native“. Pjesma se našla na prvom mjestu brojnih svjetskih ljestvica, a nalazi se i u 20 najgledanijih videa na YouTubeu s preko dvije milijarde pregleda.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background