OneRepublic predstavili „Connection“

Napisao/la on 31/08/2018

Nakon hitova koji su osvojili srca publike i radijskog etera, OneRepublic se vraća s novim singlom! Bend je predstavio singl „Connection“ koji će se naći na njihovom najnovijem albumu, a hrvatskoj publici dostupan je u radijskom eteru.

Otkako su postali izrazito traženi, članovi benda OneRepublic jedva su pronalazili vremena da se u potpunosti posvete snimanju pjesama za novi album. Predstavljeni singl „Connection“ najavljuje njihov peti album koji bi trebao biti objavljen ove godine. Ovo je bendov peti samostalni singl od posljednjeg albuma „Oh My My“ koji je izašao 2016. godine.

OneRepublic je javnosti postao poznat 2007. godine kad su predstavili svoj debi album „Dreaming Out Loud“. Taj album na sebi je imao i megapopularnu pjesmu „Apologize“ koja je potpuno osvojila srca mnogih širom svijeta, a bendu osigurala i nominaciju za nagradu Grammy. Bilo je sasvim jasno da bend odlučno korača prema vrhu, a to su dodatno dokazali i na drugom albumu „Waking Up“ koji je na sebi imao pjesme poput „All The Right Moves“ i „Good Life“. Sve dotadašnje uspjehe ponovno su okrunili pjesmom „Counting Stars“ s trećeg albuma „Native“. Pjesma se našla na prvom mjestu brojnih svjetskih ljestvica, a nalazi se i u 20 najgledanijih videa na YouTubeu s preko dvije milijarde pregleda.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background