One Possible Option predstavljaju zadnji singl s albuma “No King” i najavljuju novi album

Napisao/la on 07/11/2021

“Awake” je zadnji singl riječkih alter rockera One Possible Option s njihovog uspješnog albuma “No King” objavljenog prošle godine za Croatia Records. Pjesma je dobila i službeni lyric video koji stiže iz CroRec digital produkcije i dobro odražava situaciju koliko na trenutke život može izgledati kao noćna mora ako zaboravimo neke bitnije stvari i ako brigu za sebe i svoje interese shvaćamo preozbiljno.

“Onda se i najmanje ugroze za naše planove i želje čine kao smak svijeta. U trenutku kada nas takve stvari more, ponekad je teško osvijestiti koliko su one relativne i prolazne prirode, poput sna”, kažu dečki iz benda One Possible Option koji zbog situacije s koronavirusom nisu u pravom smislu mogli koncertno promovirati album, ali dodaju da je na koncertima koje su stigli odraditi uslijed i prije pandemije upravo pjesma “Awake” napravila najbolju atmosferu. Stoga je najbolje s njom zaokružiti i priču oko albuma “No King”.

U iščekivanju koncerata i otvaranja koncertnih aktivnosti One Possible Option brzo napreduju po pitanju novih materijala. “Prešaltali smo se na novi album koji je poprilično završen i ubrzo možete očekivati prve spotove novog materijala. Album će se zvati ‘Human’, a trebao bi izaći krajem iduće ili u prvoj polovici 2023. godine”, kažu.


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background