One Possible Option korak bliže drugom albumu – “Honesty is Everything” novi je emotivni singl riječke rock atrakcije

Napisao/la on 18/08/2023

Riječka rock mašina One Possible Option nastavlja otkrivati dijelove drugog studijskog albuma koji izlazi početkom 2024. godine. Nakon singlova “This Is Broken” i “Earth INC.”, bend predstavlja pjesmu i spot “Honesty is Everything”.

Novim singlom bend pokazuje širinu i svježinu u pristupu rock žanru te spoj ambijenta, elektronike i ekplozivne rock energije koji pokazuju daljnji kreativni smjer benda na uzbudljivom novom albumu. Glazbu, tekst i aranžman pjesme potpisuju Deni i Zdravko Kasapović , a produkciju Deni Kasapović. Za dinamičan videospot koji prenosi sirovu energiju benda zaslužan je Tin Majnarić.

“‘Honesty is Everything’ je pjesma o načinu života i načelima na kojima počivaju temelji takvog života, a nastala je u trenutku boli koji se povezao sa značenjem te pjesme, stoga je ona za naš bend jako važna. Spot je sniman u Varaždinu, pod režiserskom palicom Tina Majnarića i nismo ga željeli komplicirati tumačenjem, scenarijem i glumom, nego jednostavno prenijeti emociju izvedbe pjesme kakvu imamo na probi i koncertima. Zahvalni smo svima koji su sudjelovali na snimanju, od druženja do završnog rezultata, bilo je opušteno i prijateljski, što se smatramo prenijelo i na sam spot s kojim smo mi jako zadovoljni”, navodi frontman benda, Deni Kasapović.

Grupa One Possible Option oduševila je publiku albumom “No King”, koji se uz odlične kritike našao i na najvažnijim listama najboljih izdanja, a smješten je i među 10 najboljih albuma 2020. godine prema istraživanju Nacionala koje obuhvaća sve relevenatne glazbene kritičare, novinare i glazbene urednike.

Pokazali su se i kao prava live atrakcija te pozicionirali kao najjače novije ime na riječkoj glazbenoj sceni. Uvijek britki s tekstovima, nevjerojatno energični i precizni na live nastupima, a u konačnici iskreni, skromni i sa stavom – One Possible Option imaju još puno toga za pokazati.


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background