Novo glazbeno ime koje vrijedi upamtiti – Jan, ‘Do dna’!

Napisao/la on 08/05/2019

Glazbena scena nikada nije bila bogatija novim mladim imena, a jedno od njih, na koje svakako treba računati, ali i upamtiti je Jan.

Mladić, kojem je glazba, kako sam priznaje, zapisana u genima, a sviranje bubnjeva istinski hobi, predstavlja svoju prvu pjesmu i video spot ‘Do dna.

Riječ je o glazbeniku koji na prvu ostavlja dojam drugačijeg. Uz bubnjeve, svira i druge instrumente, a samo pjevanje nikada nije učio. Sve što radi, rezultat je samostalnog rada, bez stranog utjecaja i kopiranja. Jan je jednostavno svoj, u što će te se uvjeriti slušajući pjesmu koju vam i službeno predstavlja.

Iza nove pjesme, stoji još jedno poznato mlado lice, Mihael Blum iz Hit Produkcije, koji je ovoga puta zaslužan za glazbu, aranžman i produkciju, dok u tandemu sa Jasminom, potpisuje tekst.

Suradnja dvaju mladih zaljubljenika u glazbu, potječe još od vremena njihovog zajedničkog druženja na Akademiji glazbene produkcije, pa je pjesma bila i logičan slijed događaja, istaknuo je ovom prigodom Jan, ‘Mihael je došao sa idejom, točnije info snimkom koja mi se na prvu svidjela, pa smo odlučili snimiti verziju sa mojim vokalom koja je na kraju ispala uspješno. Riječ je o čovjeku koji mi je jako dobar prijatelj, koji osjeća glazbu, pa mi je zadovoljstvo stvarati glazbu s nekim tko govori taj poseban jezik.’

‘Do dna’ je otkrio nam je Jasmin, neobična rock priča o nesretnoj ljubavi, ‘Pjesma govori o dvoje ljudi koji su zaljubljeni do ušiju, ali zbog drugih svjetonazora i puteva ne mogu biti skupa. Uvijek jedna strana priželjkuje i pamti sretne trenutke, no bez obzira na sve, svjesna je situacije i nastavlja dalje sa životom.’

Do dna‘ prati i video spot, snimljen u režiji Tvrtka Barišića

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background