Novi spot Jelene Radan za pobjedničku pjesmu sa Šibenskog festivala

Napisao/la on 08/10/2018

Pjesma Jelene Radan, „Negdje tamo gore“, koja je oduševila stručni žiri ovogodišnjeg Šibenskog festivala i odnijela pobjedu, dobila je i svoje video izdanje.

Spot za pjesmu „Negdje tamo gore“ snimao se na nekoliko lokacija u Turopolju polovicom rujna, a ekipa zaslužna za ovaj video uradak je većinom ista kao i za prethodna dva spota. Režiju potpisuje Boris Sekulić, kao i scenografiju, dok je direktor fotografije Filip Tot. Spot je i ovaj put montirala Maida Srabović.

“Snimanje je prošlo u skladu i baš dobroj atmosferi i lijepom vremenu. Selili smo se poput karavane na nekoliko lokacija u šumi, na trošnom mostu i na livadi. Svi su znali svoj dio i zahvalna sam svima na njihovoj vještini i talentu. Nikša i Eldan su podnijeli najveći teret obzirom da su trčali, vukli, igrali šah, telefonirali, hodali po trošnom mostu, bacali kamenje u vodu… Ja sam samo šetala i pjevala. Ponosna sam na cijelu ekipu i na izvedbu ovoga spota. Kadrovi su divni i eterični, nabijeni emocijom.” – rekla je Jelena Radan

Glavni akteri u spotu su glumci Nikša i Filip Eldan iz varaždinskog HNK koje je usmjeravao Goran Guksić zadužen za koreografiju.

Kostimografkinja je Ljupka Tanevska, a za make up i frizuru zaslužni su Petra Sever i frizerski salon Mandala.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background