Novi singl, novi spot, Filip Tkalčić – “Kemikalija”

Napisao/la on 10/07/2022

Kemikalija” je šesti singl Filipa Tkalčića sa nedavno objavljenog istoimenog prvog samostalnog albuma. Istovremeno, Filip Tkalčić nastavlja glazbene suradnje među kojima je i Edo Maajka, koji ga je ugostio na svom aktualnom albumu ‘Moćno‘ na pjesmi ‘Hajmo se nać’, a koja je osvojila i kritiku i publiku.

Pjesma “Kemikalija” je jedna lijepa lepršava ljubavna priča zapakirana u moderni pop zvuk, skrojena za dugo vruće ljeto. Pjesma je svojim laganim a opet zaraznim ritmom kao stvorena za vruće ljetne noći ili terasu uz more i nadam se da će se slušateljima svidjeti” – kaže nam Filip.

Na pjesmi su sudjelovali renomirani saksofonist Ivica Premelč, a odlična Manuela Dubravčić je pjevala prateće vokale. Glazbu i aranžman potpisuju poznati zagrebački autori i producenti Silvio Pasarić Silver i Filip Tkalčić Dust, dok je tekst napisao sam Filip. Video spot u kojem se isprepleću kadrovi dvoje mladih koje grije srca žar potpisuje Sven Čustović.

Album “Kemikalija” pun je plesnog modernog pop zvuka i poziva na gibanje kad god i gdje god je dozvoljeno.
Osim kao izvođač, Filip Tkalčić “Dust” je u glazbenim krugovima poznato ime jer producira pjesme i za druge izvođače kao što su Fil Tilen, Koolade, Bojan Jambrošić, Dante, Kendi, Carski Knez, i mnogi drugi.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background