NOVI, LJUBAVNO – LJETNI HIT SAŠE LOZARA

Napisao/la on 16/05/2019

Novi single Saše LozaraBudi“  je ljubavna priča koju će razumijeti sve generacije, radio-friendly, lijepo plovi i nosi dašak prošlog vremena, te prepoznatljivost i stil autora/tekstopisca i glazbenog producenta Predraga Marinjaka-Peggya, jednog od najuspješnijih autora i glazbenika. Peggy je zaslužan, između ostaloga, za prethodne uspješnice i radijske hitove Saše Lozara, poput Tajno, Tebi, Da, Za nas dvoje.

Multitalentirani karizmatik i vokalni virtuoz nebrojeno puta dokazuje koliko je glazbeni put kojim kroči izazov za njega, te svakom svojom novom pjesmom oduševi ljubitelje hrvatskog pop-a, radijske urednike, struku i svoje fanove.
BUDI “je potpuno nešto novo, svježe, nepredvidivo glazbeno štivo u kojem se Saša Lozar odlično snalazi .

Svoj šarmantni i glazbeni pečat ovaj puta nam daje i naš najpoznatiji saksofonist Igor Geržina, koji nas svojim solo dionicama vraća u staro dobro vrijeme soula i funka.

Mix i mastering potpisuje, sad već svima dobro poznat, Bojan Šalamon Shalla koji je svoj pečat ostavio i na svim prethodnim hitovima Saše  Lozara, poput Tajno i Da.
Snimljen je video broj u potpisu talentiranog dvojca *Sestrice*, atmosfera je ludo/plesno užarena, nagovještava dugo toplo ljeto s pregršt dobrih tuluma.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background