NOVI LJETNI HIT SINGL: FRANKA – PRVI OSJEĆAJ

Napisao/la on 04/07/2020

Novi ljetni hit singl hrvatske pop zvijezde Franke – Prvi osjećaj, moderne je, zanimljive plesne produkcije, a izlazi iz radionice provjerenih autora Branimira Mihaljevića i Nene Ninčevića. Nakon što je pjesma Sve dok sanjaš postala hitom godine nagrade Cesarica i obilježila 2019. godinu, vjerujemo da će i Prvi osjećaj obilježiti ljeto 2020.

Došlo je vrijeme za veselje, ritam, ples i ljubav… Ljeto službeno počinje i vrijeme je za zabavu! Zaista vjerujem kako smo svi žedni takvih pjesama i sretna sam što vam mogu pokloniti pozitivu. Plešem čim ju čujem, gdje god se našla! Prvi osjećaj je pjesma puna pozitive i ritma, a kako sam ja osoba koja takve osjećaje voli dijeliti sa svojom publikom, jedva čekam da ju ljudi čuju, prihvate i da bude na njihovim ljetnim playlistama. Iskreno, bila bih najsretnija da što prije krenu koncerti, pa da sa svojom publikom mogu zapjevati i zaplesati uz ovu pjesmu!” – izjavila je Franka.

Franka za novi singl priprema i zanimljivo vizualno iznenađenje, potpuno drugačiji, moderan i plesni video spot, kojeg će u ponedjeljak u podne predstaviti na svom YouTube kanalu. Franka ima i poruku za obožavatelje: “Nadam se da će plesni koraci i ritam iz spota postati dio vaših tuluma, TikTok videa, Instagram objava i zabavnih videa koje ću sa zadovoljstvom pogledati i nagraditi!

Izlaskom pjesme Prvi osjećaj bližimo se završetku Frankinog drugog studijskog albuma, koji najavljuje za kraj godine. 

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background