Novi album, pjesma i spot Adastre – poslušajte “Ona pored mene”

Napisao/la on 11/10/2023

Nedugo nakon što je digitalno objavljen novi album “Tajni prolaz”, Adastra je odabrala prvi singl i spot “Ona pored mene”. Novi album već su predstavili u klubu Sax!, a fizičko izdanje “Tajnog prolaza” će se uskoro naći u prodaji.

“Pjesma nam se jako svidjela već na prvo slušanje. Nakon što smo je prvi put izveli u jednom zagrebačkom klubu na našoj promociji, po reakciji publike smo prepoznali da ima potencijal za singl. Već drugi refren su svi pjevali”, kaže frontmen grupe Adastra, Jerko Marić, te dodaje:  “Pjesma je posvećena onoj posebnoj ili posebnom za kojima svi težimo. Pokušao sam se prisjetiti i zarobiti u pjesmi tren i dah kada zaljubljenost osjećamo u njenom vrhuncu. Oni koji su čuli pjesmu govore da nam je to najbolja pjesma nakon ‘Nabujale rijeke’. Pjesma ‘Ona pored mene’ prva je na popisu pjesama na novom albumu i nadamo se da će isto tako zasjesti na vrhovima top lista radijskih i streaming platformi.”

Autor pjesme i spota je Jerko Marić, a snimatelj spota i dizajner omota novog albuma je poznati multimedijski umjetnik Vedran Tomac. Glumica u spotu je Marinela Bralić.

Na petom albumu benda nalazi se 12 novih ljubavnih i rock pjesama te jedna angažirana pjesma “Tanki zid” posvećena podizanju svijesti o problemu nasilja nad ženama, koja je napisana u suradnji s autorom Zoranom Brajevićem. Trenutnu postavu Adastre čine Jeronim Jerko Szabolcs Marić (pjevač, gitarist, tekstopisac, producent i redatelj), Armando Filipi (bas gitara), Vladimir Jevicki (gitare) i Mladen Mitrović (bubnjar, prateći vokal).

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background