Nova pjesma ‘Sreća’, samostalni album i nastup na Aurea festu Marka Kutlića!

Napisao/la on 02/09/2019

‘Sreća’ je ‘U kapi tvoje ljubavi’. Na ovaj bi se način savršeno mogla opisati životna, ali i dosadašnja fenomenalna samostalna karijera mladića, koji je u protekle dvije godine osvojio srca i duše, publike i struke.

Marko Kutlić, koji je već sa brojnim nagradama potvrdio status najperspektivnijeg mladog izvođača, i za kojeg bi se moglo reći kako mu je u zvijezdama zapisan glazbeni uspjeh, na zadovoljstvo svih fanova, predstavlja novu pjesmu jednostavnog naziva ‘Sreća‘.

Tu iznenađenjima nije kraj, jer ‘Sreća’ je ujedno i najavni singl Markovog dugoočekivanog samostalnog albuma, koji će nositi naziv po njegovom istoimenom hitu ‘U kapi tvoje ljubavi‘.

‘Moja nova pjesma “Sreća”, govori o onom osjećaju koji svaki čovjek priželjkuje, a to je taj osjećaj sreće, u trenutku spoznaje da si pronašao srodnu dušu. To je onaj osjećaj kada sve dobije svoj smisao, sve sjedne na svoje mjesto, kad znaš da je svaki korak pravi i kad nema više nikakvih pitanja.’, istaknuo je Marko.

‘Sreća’ je Markov glazbeni adut za ovogodišnji Aurea Fest u Požegi, na kojem će imati dvostruki program. Prvo će u danas 29.08., nastupiti u revijalnom djelu ‘Aurea Jazz Festu’, gdje će zapjevati uz podršku orkestra Big Band Požega. Isti će ga orkestar pratiti i dan kasnije, u petak 30.08., kada će  ‘Sreću’ i službeno predstaviti požeškoj publici u sklopu festivalske pop večeri, na Trg sv. Terezije.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background