Nova pjesma i spot Adastre i Matije Dedića – Zrno malo

Napisao/la on 17/09/2020

Grupa Adastra i Matija Dedić zajedno su objavili pjesmu i video spot pjesme “Zrno malo”. Stihove pjesme napisao je poznati hrvatski pjesnik Željko Krznarić koji kaže: Pjesma je nastala iz čistog mira dok je Bog posipao riječi po meni, a ja sam ih kasnije samo malo oblikovao. Autor glazbe i aranžmana Jeronim Marić, pozvao je našeg vrhunskog pijanistu Matiju Dedića kako bi je obogatio svojim notama.

Matija Dedić kaže: Čim sam poslušao pjesmu, čuo sam se s Jeronimom i pristao na suradnju. Jeronim je kazao: Tema pjesme “Zrno malo” je čovjekovo krhko postojanje i svjesnost da smo mi svi samo zrna mala u ogromnom svemiru koji nas okružuje. Mislim da ova pjesma skriva poziv ljudima da se u ovim teškim vremenima najbolje okrenuti duhovnosti, otkriću ljudskih vrijednosti i vrlina koji su jedini i istinski izvori sreće i psihičkog mira. Iznimno smo počašćeni što je Matija sudjelovao u nastajanju ove pjesme.  Pjesma je također stvorila novo prijateljstvo i otvorila put za buduću suradnju između Matije Dedića i Adastre.

Spot je također režirao Jeronim Marić. Adastra Zahvaljuje vrhunskoj filmskoj ekipi na suradnji i odličnom poslu. Spot je snimljen u kino dvorani Graditeljske tehničke škole u Zagrebu. #zrnomalo #adastra #matijadedic #novispot

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background