Norah Jones singlom „I’m Alive“ najavila novi studijski album!

Napisao/la on 20/03/2020

Deveterostruka dobitnica nagrade Grammy objavila je singl „I’m Alive“, na kojem joj se pridružio Jeff Tweedy (Wilco). Novom je pjesmom popularna kantautorica ujedno najavila sedmi studijski album „Pick Me Up Off The Floor“, koji ćemo imati priliku slušati od 8. svibnja ove godine.

Singl „I’m Alive“ nastao je u razdoblju u kojem se glazbenica osjećala vrlo inspiriranom: „Ne znam koji je točan razlog, ali prethodne sam se godine osjećala kreativnijom nego ikad“, potvrdila. Pjesma je snimljena u Chicagu, a sa sobom donosi i osnažujuću poruku. Utjecajnoj se kantautorici u kreiranju singla pridružio Jeff Tweedy, član američkog sastava Wilco, a zajedno su sudjelovali i u snimanju videospota.

Norah je obožavatelje razveselila i najavom njenog sedmog studijskog albuma „Pick Me Up Off The Floor“, koji će sadržavati 11 pjesama te će biti objavljen 8. svibnja, a do tada je dostupan za prednarudžbu:https://umhr.lnk.to/NorahJonesPMUOTFPR

Norah Jones postala je jedna od najhvaljenijih glazbenika početka 21. stoljeća nakon što je objavila debitantski album „Come Away With Me“, koji je do danas prodan u više od 11 milijuna primjeraka. Od tog su trenutka njenu karijeru obilježili brojni uspjesi, turneje te odobravanje publike i glazbenih kritičara. Glazbenica je u travnju 2019. godine objavila „Begin Again“, kolekciju sedam singlova. Izdanju je prethodio studijski album naziva „Day Breaks“, koji je Norah objavila 2016. godine i njime debitirala na drugom mjestu Billboard 200 ljestvice.

 

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background