Noelle poručuje: “Ne nasjedajte na Slatke laži”

Napisao/la on 11/05/2023

Nakon velikog uspjeha koji je postigla s pjesmom ”Bye Bye” koja je punih pet tjedana provela na  1. mjestu  službene top liste HR TOP 40, mlada i sve popularnija pjevačica Noelle objavila je svoj novi singl “Slatke laži” s kojim će se predstaviti na CMC festivalu. Radi se o radiofoničnoj i modernoj pop pjesmi koju karakterizira zarazna melodija i koja svojom energijom i ritmom poziva na ples. Svi koji su do sada čuli pjesmu imali su samo riječi hvale, što Noelle i njenom timu daje nadu da će pjesma ponoviti uspjeh njene prethodne uspješnice. Za nastup na CMC festivalu Noelle priprema atraktivan plesni nastup s kojim će se brojnoj publici u Vodicama predstaviti u najboljem mogućem svjetlu i koji će pjesmi dati sasvim novu dimenziju. Pjesmu potpisuje autorski tim Hit Factory, dok je za vrhunsku glazbenu produkciju na svjetskom nivou zaslužan mladi producent Ivan Zečić

Noelle u pjesmi “Slatke laži” progovara o tamnoj strani ljubavnog odnosa u kojem se neki ljudi koriste manipulacijama i lažima kako bi dobili ono što žele ili osvojili nečije srce. Kada im to pođe za rukom, takve osobe često prevare svog partnera i tek tada pokažu svoje pravo lice. Noelle u ovoj pjesmi svojom odličnom interpretacijom donosi snažnu emociju i poruku koja se može prepoznati u životu mnogih ljudi.

Jako sam sretna što ću ponovo nastupiti na CMC festivalu i što imam priliku moju novu pjesmu izvesti pred fenomenalnom publikom u Vodicama. Nastup će naravno biti plesni uz pomoć plesačica mog plesnog studia Illusion. Svakako ću nastojati napraviti što atraktivniju koreografiju i publici se pokazati u najboljem svjetlu. Ova godina je za mene bila izuzetno naporna i obilježena brojnim plesnim natjecanjima, na kojima smo redovito osvajali zlatne medalje i nagrade. Trenutno su u tijeku završne pripreme za nastup na svjetskom natjecanju World Dance Masters u Poreču, na kojem ćemo se natjecati u konkurenciji s preko 7000 plesača iz cijelog svijeta i boriti za prestižnu titulu svjetskog prvaka. 

Nakon velikog uspjeha koji sam početkom godine postigla s pjesma “Bye Bye” bila sam pod velikim pritiskom zbog činjenice da je tako nešto jako teško ponoviti. Neko vrijeme sam bila pod stresom, sve dok mi moj autorski tim Hit Factory nije poslao ovu pjesmu i s njom otklonio svaku bojazan. Uvjerena sam da će pjesma biti dobro prihvaćena od strane publike i radijskih postaja, jer smo već na osnovu demo snimke dobili brojne pozitivne komentare i pohvale. 

Pjesma “Slatke laži” govori o ljudima koji se koriste svim sredstvima, pa i lažima, kako bi pridobili i osvojili nečije srce. Često su to neiskreni postupci koji imaju za cilj izmanipulirati drugu stranu, sve kako bi se postigao željeni cilj. To je nešto što se ponekad događa u stvarnom životu i željela sam to prenijeti kroz ovu pjesmu. Nadam se da će pjesma pomoći ljudima, posebno ženama, da prepoznaju znakove upozorenja i zaštite se od takvih ljudi, kako se ne bi našli u takvoj ili sličnoj situaciji i bili povrijeđeni” –  poručila je Noelle.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background