Noelle – fantastičan početak godine! Nominacija za nagradu MAC i objava novog singla “Bye Bye”

Napisao/la on 11/01/2023

Mlada i sve popularnija pjevačica Noelle objavila je svoj novi singl „Bye Bye”. Radi se o radiofoničnoj i energičnoj pjesmi koja u kombinaciji s plesnim pokretima najbolje ističe sav raskoš njenog talenta. Nakon nedavnog nastupa u polufinalu Supertalenta s plesnim studiom Illusion, čiji je osnivač i voditeljica, Noelle je stekla nove obožavatelje i dobila brojne pozitivne komentare. Među njima je bilo puno prijedloga da se prijavi na Doru. Gotovo svima je zajednička bila tvrdnja da kao izvođačica koja atraktivno izgleda te odlično pjeva i pleše, savršeno pristaje takvom tipu natjecanja. Upravo to ju je ponukalo da zajedno sa svojim autorskim timom Hit Factory pripremi prigodnu pjesmu i pošalje ju na natječaj. Namjera je bila da se pokaže u najboljem svjetlu i senzacionalnim scenskim nastupom doprinese atraktivnosti samog natjecanja. Iako nije odabrana za Doru, Noelle je nedavno primila odličnu vijest koja ju je neizmjerno obradovala i koja potvrđuje da su njenu glazbu prepoznali i van granica Lijepe naše. Njena pjesma „Mogu ja to” nominirana je za prestižnu regionalnu glazbenu nagradu MAC (Music Awards Ceremony) koja se krajem siječnja održava u beogradskoj Štark areni, gdje će se okupiti sva poznata lica s regionalne glazbene scene. Kao i u slučaju nominirane pjesme „Mogu ja to“, pjesmu „Bye Bye“ potpisuje autorski tim Hit Factory (Ivan i Miroslav Zečić), dok je za aranžman i modernu glazbenu produkciju na svjetskom nivou zaslužan Ivan Zečić.

 „Ugodno me je iznenadila i razveselila vijest da sam nominirana za regionalnu glazbenu nagradu MAC  (Music Awards Ceremony). To mi je bio najdraži novogodišnji poklon. Nije mala stvar biti u istom društvu s toliko jakih imena iz cijele regije. To mi puno znači i potvrđuje da sam na pravom putu, što mi daje dodatni poticaj da i dalje vrijedno radim na razvoju glazbene karijere. Bilo bi mi drago da sam pjesmu „Bye Bye” mogla predstaviti na Dori. Osim brojnih fanova, jako puno ljudi iz showbizz i glazbene industrije predlagalo mi je da se prijavim na Doru, jer smatraju da kao pjevačica i profesionalna plesačica imam što za pokazati na takvom natjecanju. To mi je bio glavni motiv da ove godine pošaljem pjesmu “Bye Bye”. Za tu priliku sam osmislila još zanimljiviji i atraktivniji nastup nego što je viđen na Supertalentu. To bi bio pravi spektakl i nešto na Dori još neviđeno, što bi svakako doprinijelo zanimljivosti i atraktivnosti samog natjecanja. Za dobar rezultat na Eurosongu danas nije dovoljno samo dobro pjevati ili imati samo dobru pjesmu. Važan je cijeli paket, izgled i karizma izvođača te nadasve atraktivan scenski nastup. Meni kao profesionalnoj plesačici to je posebno bitno.”  – 

rekla nam je Noelle koja nije razočarana što njena pjesma “Bye Bye” nije primljena na Doru. Dapače, zbog svojih inače mnogobrojnih svakodnevnih obaveza čak je zbog toga osjetila svojevrsno olakšanje. Dodatne obaveze vezane uz Doru od nje bi iziskivale ogroman napor, uzrokovale veliki stres i zahtijevale da im posveti puno vremena koga ona skoro da i nema. Njeni dani su doslovno do kraja ispunjeni s brojnim obvezama vezanim uz njen plesni studio “Illusion”. 

“Ni sama ne znam kako bi uspjela uskladiti moje inače brojne redovne obaveze s dodatnim obavezama koje prate Doru. To bi za mene bila ogromna odgovornost koja bi zahtijevala golemi napor, uzrokovala stres i sigurna sam bila veliki izazov. Možda je ovako za mene ipak ispalo bolje. Vjerujem u pjesmu „Bye Bye“ i prema prvim reakcijama svih koji su ju čuli, uvjerena sam da će i bez medijske pozornosti koja prati Doru, odlično proći u radijskom eteru i doći do srca brojnih slušatelja. To mi je u svakom slučaju najvažnije. Koliko vidim, na Doru su odabrana neka zanimljiva imena i iskreno se nadam da ćemo ove godine konačno ući u finale Eurosonga. Moram Vam otkriti jednu zanimljivost. Pjesma „Bye Bye” nedavno je privatnim kanalom došla do organizatora natjecanja za nastup na Eurosongu jedne od susjednih država. Kad su je čuli iskreno su se oduševili i pohvalili ju. U šali su rekli da ako takva pjesma nije primljena na Doru, kakve su tek pjesme koje su odabrane i da Hrvatska onda ove godine sigurno ulazi u finale. Moje autore Hit Factory tom prilikom su pozvali da naredne godine svakako pošalju pjesmu i na njihov natječaj. Ponekad se jedna vrata zatvore, a druga otvore. Nikada ne znamo gdje nas iza ugla čeka sreća ili nešto što će nam promijeniti život.

Pozivam sve moje fanove da i dalje prate moj rad i kao do sada budu mi potpora. Bez publike i onih za koje stvaramo, naš trud ne bi imao smisla. Zadovoljna publika, glazbeni urednici na radio postajama i njihovi slušatelji, za mene je bit bavljenja glazbom. Svako tko želi može me podržati i glasati za moju pjesmu „Mogu ja to” koja je nominirana za glazbenu nagradu MAC.
Tko zna, možda i nastupim u beogradskoj Štark areni.” – zaključila je vedra i uvijek nasmijana Noelle. 

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background