NoA zna kako ljubav može biti funky – poslušajte novu pjesmu uz koju ćete se zaljubiti

Napisao/la on 02/12/2021

Pjesma „Ti znaš“ koju nam donosi NoA, spoj je odličnog funky-r’n’b zvuka i aranžmana koji ulazi u uho.

Kako NoA objašnjava, pjesma je nastala od dionica na gitari koju je kreirao njegov prijatelj i vrhunski glazbenik Zvonimir Čović iz Opuzena.

„Najviše volim kad mi kolege daju ideju koja je u njihovoj glavi trebala biti nešto sasvim deseto. Ja to onda provučem kroz svoj, ponekad melankolični, funk pop ili r’n’b prizvuk. Onda kad tome dodamo i moje emocije, dobijemo pjesmu ‘Ti Znaš’.“ – rekao je NoA

Funky pjesmu prati i funky spot snimljen u 4allGym teretani i to u boks ringu. Pod režijom Marka Čordaša iz Studija Jeka, ideja je bila prikazati ljubav za koju se treba boriti.

Mlada i prekrasna Lea Švec Dumbović ušla je u ring s Noom, a spoj glazbe i plesa zaokružio je cijelu pjesmu.

„Mislim da se u iskrenoj emociji koja se provlači kroz pjesmi može naći svatko tko se bar jednom zaljubio, sve nade u to polagao i za to se borio. Tako da vjerujem da će doći do svačijeg uha i srca“ – zaključio je NoA

Pjesma je snimljena na relaciji Opuzen/Zagreb. Glazbenu postavu čine Jan Ivelić na bubnjevima, Ante Jurinović na basu, Zvonimir Čović na akustičnoj gitari, Al Duke na električnoj gitari i Oliver Ereš na saksofonu. Elvis Sršen NoA za je svoju pjesmu napravio cijeli aranžman te snimio klavijature, električnu gitaru i vokale.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background