nipplepeople x Filip Mitrović – TI I JA Glazba iz filma Sunce mamino

Napisao/la on 12/01/2024

Vrijeme je poklona ispod bora, pozdravljanja starog i dočekivanja novog. U tom duhu nipplepeople vam daruju svoj novi singl TI I JA.

Pjesma TI I JA naslovna je pjesma novog, trećeg po redu, igranog filma srpskog režisera i scenarista Koste Đorđevića – Sunce mamino.

Pjesmu su nipplepeople napravili u suradnji sa uspješnim srpsko-američkim skladateljem i producentom Filipom Mitrovićem iz Los Angelesa, koji je radio i glazbu za Sunce mamino.

Film je svoju svjetsku premijeru imao u studenom na filmskom festivalu Black Nights Film Festival / JustFilm – Youth and Children’s Films / Talin, Estonia / 2023., a od veljače kreće u svoj festivalski i kinematografski život širom regije i Europe.

Sunce mamino je topao, melankolični, tinejdžerski i coming of age film za mlade, koji govori o odrastanju, o emotivnim odnosima, složenim obiteljskim vezama i ljubavi kao univerzalnoj sili koja razbolijeva, liječi i pokreće sve nas.

Dok čekate dolazak filma i u naša kina, poslušajte pjesmu TI I JA uz lyric video i vrhunske kadrove iz filma.

https://www.youtube.com/watch?v=K-TD4SuMCfc

Film je snimljen u srpsko-hrvatskoj koprodukciji – produkcijske kuće Kinematografska kuća (SRB), i Marinis Media (HR), uz podršku Filmskog centra Srbije i Hrvatskog audiovizualnog centra i Creative Europe MEDIA.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background