NIJE *ŠALA* da Saša Lozar ima novu plesnu bombu

Napisao/la on 22/11/2018

Nakon Tajno, Da, Šala je treća u nizu koja nastavlja uspješno svoj autentični glazbeni pravac multitalentiranog Saše Lozara.

Ekskluzivna vijest je TA da imamo i gosta u pjesmi, a to je Baby Dooks  iz Bolesne braćeŠala  je lako pamtljiva pjesma, u pop formi, atraktivnog vokalnog raspona Saše Lozara, te autentičnog repa (rap) našeg dragog gosta Baby Dooksa.

David Vurdelja-Dooks je ovaj puta potvrdio da je veliki glazbenik. Vratio nas je u vrijeme  Bolesne braće, popularnog rap dvojca koji su trajno obilježili čitavu jednu epohu na glazbenoj sceni.
Vjerujemo i nadamo se da ćemo unijeti dašak tog vremena, osvojiti mnogobrojna srca publike, kritike, kolega, urednika, klupsku i festivalsku scenu, te slušatelje radijskog etera u Hrvatskoj i u regiji.
Šalu potpisuje naš suradnik, prijatelj, veliki autor /tekstopisac/producent  Predrag Martinjak Peggy  ujedno i autor pjesama poput Tajno, Da Saše Lozara, i mnogobrojnih hitova Massima i Nine Badrić. Glazbenu produkciju potpisuju producenti: P. Martinjak i Marko Gaćina

Kako pjesmu prati i slika, a Šala je posebna pjesma, sigurni smo da ćemo Vas ovaj puta i slikom razgaliti i zabaviti, jer slika govori 1000 riječi 🙂

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background