Nick Jonas i Robin Schultz predstavili su zajednički singl „Right Now“

Napisao/la on 01/09/2018

Već na prvi pogled je vidljivo kako se ovdje radi o vrhunskoj kombinaciji! Nick Jonas i Robin Schultz predstavili su zajednički singl „Right Now“.

Nick Jonas i Robin Schultz ne prihvaćaju završetak ljeta. Zajedničkim snagama napravili su singl „Right Now“ koji je, sudeći prema komentarima, već osvojio srca mnogih slušatelja. Pomoć pri pisanju teksta dala je i Skylar Grey koja je autorica popularne pjesme Love The Way You Lie. Ovo je pjesma o ljubavi, a mnogi će uz to povezati i ljetne ljubavi koje to godišnje doba uvijek malo zaslade.

Robin Schultz do sad je pokazao koliko voli suradnje s drugim izvođačima. S njim su već surađivali izvođači kao što su: Akon, James Blunt, Coldplay i Lykke Li. Prije nekoliko godina, točnije 2015. imao je hit singl „Sugar“ koji se, samo na Spotifyu, slušao preko 643 milijuna puta. Isto tako, njegova pjesma „Prayer in C“ došla je na 25 mjesto Billboard Hot 100 ljestvice.

Nick Jonas već je u mlađim danima imao zavidnu karijeru. Mnogi ga se sjećaju dok je s braćom činio Jonas Brotherse koji su u svoje vrijeme mnoge tinejdžerice bacali u trans. Nakon četiri albuma i brojne izlete po svjetskim top ljestvicama, odvojio se od braće i krenuo u samostalne glazbene vode. Niti tu nije nedostajalo uspješnica; njegov samostalni album „Nick Jonas“ iz 2014. godine je ušao u prvih deset Billboard 200 ljestvice, dok su dva singla s albuma došla u prvih dvadeset Billboard Hot 100 ljestvice. Slični uspjesi nastavili su i na njegovom idućem albumu „Last Year Was Complicated“ , a vrijeme će pokazati gdje će ga njegova glazba dalje odvesti.


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background