Niall Horan objavio novi singl “Nice To Meet Ya”

Napisao/la on 10/10/2019

Skoro dvije godine nakon uspješnog debitanskog albuma “Flicker”, koji se našao na prvom mjestu Billboard 200 ljestvice, popularni Niall Horan donosi nam singl “Nice To Meet Ya”, koji će se naći na njegovom iščekivanom novom albumu.

“Nice To Meet Ya” sadrži elemente pop i soul glazbe, a uz Niallov glas i zaigran tekst, poletnom ju čini i instrumental vođen klavirom, koji joj daje dodatan groove. Pjesmu supotpisuju Julian Bunetta (Maroon 5, Jessie Ware), Tobias Jesso, Jr. (Florence + the Machine, Adele) i Ruth-Anne Cunningham (John Legend, Pentatonix). Za “Nice To Meet Ya” je snimljen i videospot, nastao u Londonu.

“Ova je pjesma vrlo posebna, pružila mi je mogućnost da glazbeno eksperimentiram i neizmjerno mi je drago što ju napokon svi mogu poslušati. Prošle su skoro dvije godine otkako sam objavio debitantsko studijsko izdanje, rad na novim pjesmama me iznimno veseli.”, komentirao je Niall.

Niall Horan jedan je od najpopularnijih mladih pjevača današnjice, a široj se javnosti predstavio kao član planetarno poznate glazbene skupine One Direction. Njegov prvi solo album “Flicker” ostvario je globalni uspjeh, a naišao je i na odobravanja glazbenih kritičara. Izdanje se našlo na prvom mjestu Billboard 200 ljestvice te je u kratkom vremenskom razdoblju ostvarilo platinastu nakladu u čak 18 zemalja, uključujući i SAD. “Flicker” je do danas prodan u više od tri milijuna primjeraka te je globalno skupio skoro tri i pol milijarde streamova. Na izdanju su se našli platinasti singlovi “This Town” i “Slow Hands”.

U sklopu objave debitantskog albuma, Niall je održao i svjetsku turneju, koja je uključivala rasprodane koncerte u SAD-u, Kanadi, Ujedinjenom Kraljevstvu, Japanu, Australiji i Brazilu.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background