Nezaustavljiva Ivana Kindl zakoračila u novu glazbenu eru

Napisao/la on 26/04/2024

Ivana Kindl, jedna od najboljih hrvatskih vokalistica predstavlja optimističnu plesnu pjesmu electro pop naboja, ‘Nemoj stat’“! Poruka pjesme je sasvim jasna: Ivana, ujedno i autorica stihova, govori o osjećaju kojeg izaziva glazba, otpuštanju kočnica iz glave i prepuštanju dobrom ritmu, a velika zanimljivost je da .nakon uspješnog dueta „Feel You Close“, u dobrom ritmu suradnju nastavlja s multitalentiranim Ericom, ovog puta u ulozi glazbenog producenta.

Pjesma je neopterećujuća, zarazna i stvorena za ples“, poručuje nagrađivana glazbenica koja, kao i pjesma, pršti dobrom energijom i srećom jer započinje svoju novu autorsku glazbenu eru.

Do suradnje s mladim multitalentiranim glazbenikom i pjevačem Ericom zaslužnim za produkciju i aranžman, a koji s Ivanom supotpisuje i glazbu, došlo je spontano. Ivana, poznato je, aktivno prati glazbenu scenu i aktivno podržava mlade izvođače, a s Ericom je poželjela raditi čim ga je čula. To se ostvarilo 2022. godine u njegovoj pjesmi, Porinom nominiranom duetu „Feel You Close“, a suradnju, na obostrano zadovoljstvo, planiraju još neko vrijeme.

„Poželjela sam raditi s mladim snagama naše glazbene scene i to mi se ostvarilo u vidu suradnje s Ericom jer ga od početka njegove karijere jako cijenim i znam koliko je talentiran. Super nam ide u zajedničkom stvaranju i za početak smo napravili singl Nemoj stat’ s kojim smo postigli taj moderan zvuk koji me privlači zadnjih godina.“

Za mix i master pjesme zaslužan je jedan od ponajboljih producenata mlađe generacije, Lockroom, a uskoro stiže i kreativni glazbeni spot u režiji dizajnerice Ive Ćurković.

Podsjetimo, kao jedna od omiljenih mentorica televizijske emisije „Zvijezde pjevaju“ Ivana s pjevačkim partnerom, koreografom i redateljem Igorom Barberićem, plesnim korakom ide prema vrhu. U duhu pjesme – ne staju te se ove subote (27. travnja) natječu u polufinalnoj večeri, a ako publika odluči da ih želi i u završnici – zajedno će zapjevati i 3. svibnja.

Nova pjesma, suradnja s novim producentom, novi zvuk, a uskoro i glazbeni spot, dolaze nakon prošlogodišnjeg Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu, za pjesmu „Netko Ko Me Čuva”. Iste je godine bila među nominirana u kategoriji za najbolju vokalnu suradnju, za pjesmu „Feel You Close“ u duetu s Ericom. Obje nominacije došle su netom nakon plasiranja studijskog izdanja „Put Ka Sebi“ kojem je pak prethodila nagrada nagrade Music pub – Tereza za pjevačicu godine. Album donosi kolekciju 10 uspješnih singlova kao što su „Divovi ljubavi“, „Dobra Stvar“ i „Netko Ko Me Čuva“, kojima je hvaljena glazbenica obilježila dugogodišnju suradnju s Universal Musicom te okrunila 20 godina diskografske karijere.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background