Neodoljiva Miach je novo it ime na sceni!

Napisao/la on 12/05/2022

Miach (Mia Čičak) je na domaću glazbenu scenu zakoračila u velikom stilu, zavodljivom i zarazno plesnom pop pjesmom “Budi tu”.

Pjesma je nastala sasvim spontano krajem prošle godine u studiju Republika ( Mihovil Šoštarić, Vlaho Arbulić), a koja inspiracija se krije iza ove plesne pop poslastice s preljevom 80-s nostalgije otkrila je Miach:

Mihovil Šoštarić je improvizacijom na klaviru došao do glavne melodije refrena te sam tekst za isti napisala u svega nekoliko minuta. Sve je bilo dosta prirodno i ležerno te je pjesma sa snimljenim vokalima bila gotova u samo dva dana. Pjesma se najviše može smjestiti u pop žanr s utjecajem disco zvuka 80-ih godina koji je prilagođen i moderniziran za današnje vrijeme. Inspiracija iza teksta je bio osjećaj ljubavi radi kojeg se ponekad osjećamo kao da je sve oko nas nestvarno te se kroz cijelu pjesmu izravno obraća voljenoj osobi.

“Budi tu” je svojim osvježavajućim plesnim pop zvukom idealan za duge ljetne noći, a pjesmu prati i video spot u režiji i produkciji SESTRICA koji savršeno utjelovljuje njezinu atmosferu:

Spot je nastao u suradnji sa Sestricama (redatelj: Luka Sepčić, producentica: Sara Horvatić) te je glavna radnja smještena u spavaćoj sobi. Cijelim spotom prevladava roza boja te se kroz uredenje prostora, radnjom i outfitima htjela dočarati zaigrana, sanjiva i zavodljiva atmosfera. Kao i nastanak same pjesme, spot je također snimljen (kamera: Ante Cvitanović) u ugodnoj i ležernoj atmosferi. Za moderne i zanimljive outfite se možemo zahvaliti stilistici Ani Nikačević, a za scenografiju Viktoriji Jurini koja je svojim bojama i uređenjem savršeno zaokružila osjećaj pjesme.“, ispričala je Miach.

 

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background