Nemojte prespavati novi singl Repera Iz Sobe!

Napisao/la on 02/06/2024

Prva suradnja Repera Iz Sobe i Romane Pavliše aka Anne Moor rezultirala je duet singlom „Tajland“ kojim je Reper najavio izlazak albuma „Unutra“! Pjesma „Tajland“, vrlo je brzo, pokupila simpatije radijskih urednika i glazbenih kritičara, a suradnja im je donijela nominaciju za nagradu Ambasador 2023. u kategoriji najbolja alternativna vokalna izvedba. Danas, 7 mjeseci kasnije, Romana Pavliša stalna je članica benda Repera Iz Sobe i predstavljaju novi singl „Spavaj“!

„Pjesma „Spavaj“, snimljena je nedavno u novom sastavu benda kojem se pridružila Romana na vokalu i flauti. Njezinim dolaskom, dobili smo jedan novi dašak lude energije i vjerujem se da će vam se nova pjesma svidjeti. Nadam se da se vidimo na nekom od koncerata tijekom ljeta i nemojte prespavati singl „Spavaj“!- rekao je Ivan Grgić, frontmen benda Reper Iz Sobe.

Repera Iz Sobe karakterizira duhoviti rep na soul, psychodelic, funk i hip-hop glazbu koju stvara odličan bend kojeg čine Ivan Grgić (vokal, gitara), Romana Pavliša (flauta, vokal), Emir Čovran (bubnjevi) i Marin Vinja (bas gitara). Iza sebe ima dva albuma “Vani” i “Unutra” za koje je zaradio nominacije za Porin i Rock&Off nagradu, a radi i na novom materijalu.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background